Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τη σούπα Σε μια κατσαρόλα, λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέτουμε τα σπαράγγια, τον ζωμό και το ξύσμα.Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα σπαράγγια προσεχοντας να μην τα παραβράσουμε ώστε να διατηρήσουν το έντονο χρώμα...