Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικά διαχωρίζουμε τα ασπράδια των αυγών και τους κρόκους.Αρχικά διαχωρίζουμε τα ασπράδια των αυγών και τους κρόκους.Λιώνουμε το φρέσκο βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει.Χτυπάμε καλά τα ασπράδια των αυγών με το αλάτι, ενώ τους κρόκους των αυγών τους χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη...