Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζετε τα καρότα και τα τρίβετε στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε τα ραπανάκια και τα κλαδάκια από το σέλινο. Τα ρίχνετε όλα μαζί σ’ ένα μπολ, τα αλατίζετε, τα πιπερώνετε και ρίχνετε την έτοιμη μαγιονέζα και την μουστάρδα. Ανακατεύετε καλά το μίγμα.
Παίρνετε μια πιατέλα. ...