Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το σπορέλαιο, το χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα, το μπέικιν και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Έπειτα αρχίζουμε να ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μας και πλάθουμε μέχρι να πάρουμε μία ζύμη...