Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε το φύλλο της κρούστας σε τετράγωνα κομμάτια (περίπου 10×10 εκατοστά).Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, κόβουμε τη φέτα σε μπαστουνάκια.Tα κολοκυθάκια, τα πλένουμε καλά, τα στεγνώνουμε με ένα πανάκι και τα κόβουμε και αυτά σε μπαστουνάκια...