Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε το γαύρο. Τραβάμε το κεφάλι, αφαιρούμε μαζί και τα εντόσθια. Τα πλένουμε και τα βάζουμε στο σουρωτήρι. Σε ένα μπολ βάζουμε με την σειρά τον γαύρο, πασπαλίζουμε με αλάτι, βάζουμε άλλη μια σειρά γαύρο, πάλι αλάτι. Κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα...