Αβγά ποσέ με ψητά κολοκυθάκια και ξινομυζήθρα

Αβγά ποσέ με ψητά κολοκυθάκια και ξινομυζήθρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες, τα αλατίζετε και τα αφήνετε σε σουρωτήρι να μαραθούν για 30 λεπτά.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160ο C. Πασπαλίζετε τα κολοκυθάκια με το κορνφλάουρ και τα τοποθετείτε κυκλικά σε τέσσερα λαδωμένα σαγανάκια ή ένα μεγάλο ταψί, σχηματίζοντας...