Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαδώνουμε μια 6αρα φόρμα για muffins με σπορέλαιο. Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμένα sticks και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα άλλο γυάλινο μπολ βάζουμε την κουβερτούρα και την πραλίνα, τυλίγουμε με μια μεμβράνη και λιώνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων (ή σε μπεν μαρί). Όταν λιώσει...