Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Γλυκό κουταλιού σταφίδα Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, το κρασί και τα ξύσματα και τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε τις σταφίδες. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να αρχίσει να δένει το σιρόπι. Γενικώς, επειδή οι σταφίδες είναι αφυδατωμένες, δεν χρειάζεται...