Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λικέρ Μπανάνα By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: November 15, 2013 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ:800 ml.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:30 ημέρες mins Μια συνταγή για λικέρ μπανάνα που όταν έρθει η στιγμή να το δοκιμάσεις θα καταλάβεις οτι δεν έκλεισες άδικα τις μπανάνες ένα ολόκληρο μήνα και κάτι... μέσα σε ένα βάζο...