Αν χρησιμοποιήσουμε αβγά και μας περισσέψουν οι κρόκοι των αυγών, δεν τους πετάμε.
Τους βάζουμε σε ένα πλαστικό δοχείο με νερό, τους διατηρούμε στην κατάψυξη και τους χρησιμοποιούμε, όταν τους χρειαζόμαστε.
Βάζουμε το ρύζι με το μισό βούτυρο και το κρεμμύδι σ' ένα σκεύος για microwave, σκεπάζουμε και το μαγειρεύουμε για 3 λεπτά στο high. Προσθέτουμε τον ζωμό και την ντομάτα και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά χωρίς καπάκι.
Ανακατεύουμε καλά τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα και μαγειρεύουμε για ακόμα 8 λεπτά στην πιο δυνατή σκάλα. Τώρα το ρύζι θα έχει γίνει και οι ντομάτες θα έχουν μαλακώσει.
Το αφήνουμε για λίγα λεπτά να ηρεμήσει και προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, την παρμεζάνα, τον βασιλικό και αλατοπίπερο. Το βάζουμε σε μπολ και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.