Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για περίπου 5 λεπτά μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα Προσθέτουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για ένα λεπτό ακόμα και προσθέτουμε την πιπεριά και το θυμάρι. Σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά μέχρι να...