Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τα cranberries, τη ζάχαρη, το νερό, τις φλούδες πορτοκαλιού και το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
Όταν το μίγμα πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και το αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να πήξει, για περίπου 20-25 λεπτά.
Αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιούκαι ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τη σάλτσα δροσερή.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.