Σάλτσα με κράνμπερι και πορτοκάλι

Σάλτσα με κράνμπερι και πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 2 φλιτζάνια cranberries
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
  • 4 φλούδες πορτοκαλιού
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 κ.γ. Αλάτι


Οδηγίες παρασκευής

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τα cranberries, τη ζάχαρη, το νερό, τις φλούδες πορτοκαλιού και το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.

Όταν το μίγμα πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και το αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να πήξει, για περίπου 20-25 λεπτά.

Αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιούκαι ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τη σάλτσα δροσερή.


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.