Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τα cranberries, τη ζάχαρη, το νερό, τις φλούδες πορτοκαλιού και το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
Όταν το μίγμα πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και το αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να πήξει, για περίπου 20-25 λεπτά.
Αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιούκαι ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τη σάλτσα δροσερή.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.