Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Βάζουμε το ζωμό να βράζει Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Σε βαθύ τηγάνι (ή κατσαρόλα) ρίχνουμε το μισό λάδι και τσιγαρίζουμε λίγο το κρεμμύδι. Μετά ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε να πάρει όλο μια γυαλάδα Σβήνουμε με το κρασί. Μόλις πιει το κρασί, αρχίζουμε να προσθέτουμε το ζωμό,...