Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερµαίνετε το φούρνο στους 220° C (µε αέρα στους 200° C). Βάζετε το κοτόπουλο σε ένα µπολ, το ραντίζετε µε 2 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και το γυρίζετε να πιάσει καλά παντού. Το απλώνετε σε ένα ταψί και το ψήνετε για 35-40 περίπου λεπτά.Βήμα 2 Στο µεταξύ,...