Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζουμερά και αφράτα μπράουνις χωρίς ζάχαρη! Δοκιμάστε τα με στέβια και θα ξετρελαθείτε! Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Καλύπτετε ένα ταψί διαστάσεων 20 x 20 εκ. με αλουμινόχαρτο.Σε μια μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά , λιώνετε τη μαργαρίνη και το κακάο μαζί ,...