Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Δροσερή μακαρονοσαλάτα με γαρίδες και φρούτα για όλες τις ώρες Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Στραγγίζετε και αφήνετε να κρυώσουν.Σε άλλο σκεύος βράζετε για περίπου 25 τις γαρίδες και τις καθαρίζετε, εκτός από τις μερικές που τις κρατάτε για γαρνίρισμα.Ξύνετε...