Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χειμωνιάτικο ποτό, κατάλληλο και για το κρυολόγημα Βάζετε τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα αφήνετε τα βράσουν σε σιγανή φωτιά ή ζεσταίνετε μέχρι να διαλυθεί τελείως το μέλι. Το αδειάζετε σ’ ένα ποτήρι ροκς, όπου έχετε βάλει ένα κουταλάκι του τσαγιού (για να μη ραγίσει το ποτήρι...