Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, χωρίς να το αφήσετε να κάψει. Αποσύρετε από τη φωτιά, το αδειάζετε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τον πουρέ και την κρέμα κάστανου. Ανακατεύετε καλά με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν και να γίνουν ομοιογενές...