Σκορδάτες μπριζόλες με αρωματική κρέμα πολέντας

Σκορδάτες μπριζόλες με αρωματική κρέμα πολέντας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα. Σε μια χαμηλή και φαρδιά, πυρίμαχη κατσαρόλα με αποσπώμενο χερούλι (που μπαίνει και στον φούρνο) ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες, τις βάζετε στην κατσαρόλα (αν δεν χωρούν όλες μαζί τις βάζετε...