Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεπλένουμε και ξεφλουδίζουμε σταυρωτά τις μελιτζάνες. Τις κόβουμε σε ροδέλες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να κατεβάσουν το νερό τους για 20 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τις τσιγαρίζουμεε ελαφρά και από τις δυο...