Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Αναμιγνύετε σε μια μικρή λεκάνη όλα τα υλικά της σάλτσας και την κρατάτε στο ψυγείο.Βήμα 2 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα, τα τυλίγετε σε ρολά και τα στερεώνετε με τα κλωναράκια του δεντρολίβανου. Τα βάζετε σε ένα λαδωμένο ταψί, τα...