Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο μία μακρόστενη φόρμα του κέικ. Κοσκινίζετε σε μια λεκάνη τα δύο αλεύρια και τα αναμιγνύετε με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη. Προσθέτετε τη μπίρα, το μέλι, το ελαιόλαδο και...