Ταραμοκεφτέδες με κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα Safcol

Ταραμοκεφτέδες με κοκτέιλ θαλασσινών σε πικάντικη σάλτσα Safcol

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
"SAFCOL"... με Τόνο από τους Ειδικούς στα Θαλασσινά
Μουλιάζετε το ψωμί σε νερό, το στύβετε πολύ καλά και το θρυμματίζετε ψιλό ψιλό σε ένα μπολ. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνετε μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει.Πλάθετε κεφτεδάκια, τα περνάτε από τριμμένη φρυγανιά...