83 π.Χ. Το risotto σήμερα είναι με καλαμαράκια και αρακά σε “ήχο” σαφράν

83 π.Χ. Το risotto σήμερα είναι με καλαμαράκια και αρακά σε “ήχο” σαφράν

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
ggr
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια: Αφαιρούμε το εσωτερικό τους “κόκκαλο”, κόβουμε το κεφάλι και τα ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό. Αφαιρώντας και το δέρμα τους. Κόβουμε το σώμα τους σε δακτυλίδια και καθαρίζουμε το κεφάλι από τα μάτια. Ρίχνουμε τα κομμάτια σε στραγγιστήρι, να...