Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια: Αφαιρούμε το εσωτερικό τους “κόκκαλο”, κόβουμε το κεφάλι και τα ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό. Αφαιρώντας και το δέρμα τους. Κόβουμε το σώμα τους σε δακτυλίδια και καθαρίζουμε το κεφάλι από τα μάτια. Ρίχνουμε τα κομμάτια σε στραγγιστήρι, να...