Βγάλε το τσόφλι που έπεσε στο ασπράδι χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο τσόφλι.
Αυτό το να πέφτει ένα κομματάκι από το τσόφλι μέσα στο μπολ με τα αυγά είναι ότι χειρότερο, μιας και παιδεύεσαι πόση ώρα για να το πιάσεις. Μπορείς όμως να πάρεις το υπόλοιπο από τσόφλι και απλά να το ψαρέψεις, χωρίς να λερώσεις και τα χέρια σου.
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά .
Σε ένα μεγάλο μπόλ ρίχνουμε την κόκκινη κολοκύθα, ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια, τον άνηβο, την τρέβλα, τριμμένο στον τρίφτη το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά και να κάνουν έναν σφιχτό χυλό.
Βάζουμε στη φωτιά το τηγάνι με μπόλικο λάδι και μόλις κάψει γεμίζουμε ένα κουτάλι σούπας και το αδειάζουμε μέσα.
Συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Τα κεφτεδάκια είναι έτοιμα μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Καλή επιτυχία !
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.