Κολοκυθοκεφτέδες

Κολοκυθοκεφτέδες

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 5 μέτριες κολοκύθες ή μισό κιλό τριμμένη κόκκινη κολοκύθα
  • 2 αβγά
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 7-8 κλωνάρια άνηθος
  • 5 κουτ. Σούπας αλεύρι
  • 1 φλιτζανάκι γάλα
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια
  • 7-8 κλωνάρια γλυστρίδα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά .

Σε ένα μεγάλο μπόλ ρίχνουμε την κόκκινη κολοκύθα, ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια, τον άνηβο, την τρέβλα, τριμμένο στον τρίφτη το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά και να κάνουν έναν σφιχτό χυλό.

Βάζουμε στη φωτιά το τηγάνι με μπόλικο λάδι και μόλις κάψει γεμίζουμε ένα κουτάλι σούπας και το αδειάζουμε μέσα.

Συνεχίζουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσει ο χυλός.

Τα κεφτεδάκια είναι έτοιμα μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Καλή επιτυχία !


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.