Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και τα βάζετε σε σουρωτήρι. Ζεσταίνετε δύο κουταλιές από το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο για 2 λεπτά. Προσθέτετε τα ρεβίθια, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το ζωμό λαχανικών, τις λιαστές ντομάτες και...