Λαχανόρυζο με τζίντζερ και πάπρικα

Λαχανόρυζο με τζίντζερ και πάπρικα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Mama Knows - Θέμις Καρδιόλακα
Σε κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο, το πράσο, τα κρεμμύδια, το καρότο και το τζίντζερ και τα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν (περίπου 5-6 λεπτά).Προσθέτετε το λάχανο, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και τα ανακατεύετε και το αφήνετε για 7-8 ακόμα λεπτά.Ρίχνετε τον...