Μπρουσκέτες με σπανάκι τυρί και καπνιστή γαλοπούλα

Μπρουσκέτες με σπανάκι τυρί και καπνιστή γαλοπούλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.chefoulis.gr/
Συγγραφέας
Αρτεμησία
Κόβουμε την μπαγκέτα σε φέτες, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ένα ταψί να ψηθούν για 10 λεπτά. Αφού ψηθούν τις αφήνουμε να κρυώσουν. Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με καυτό νερό και το αφήνουμε για 10 λεπτά να ζεματιστεί....