Δεματάκια με σπαράγγια προσούτο και τυρί σερβιρισμένα με πράσινη σαλάτα

Δεματάκια με σπαράγγια προσούτο και τυρί σερβιρισμένα με πράσινη σαλάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Με το πίλερ για τις πατάτες καθαρίζετε τα δύο τρίτα του βλαστού των σπαραγγιών, προς τη βάση. Ξεπλένετε καλά και τα δένετε με σπάγκο. Σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό να πάρει βράση, προσθέτετε λίγο αλάτι και ρίχνετε μέσα τα σπαράγγια να βράσουν μέχρι να τρυπιούνται. Τα στραγγίζετε...