Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μέγεθος της πίτας.Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, βάζουμε την πίτα, τα ντοματίνια, τα αυγά, λίγο αλάτι, πιπέρι, το τυρί και το ζαμπόν, σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι.Με τη βοήθεια ενός πιάτου γυρίζουμε την πίτα...