Ψαρονέφρι με χυμό και ρόγες κόκκινων σταφυλιών

Ψαρονέφρι με χυμό και ρόγες κόκκινων σταφυλιών

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ζεσταίνετε 1½ κουταλιά της σούπας από το βούτυρο σε βαρύ αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζετε το ψαρονέφρι σε δυνατή φωτιά, γυρίζοντάς το υπομονετικά όποτε χρειάζεται.Σβήνετε με το κρασί, χαμηλώνετε ελαφρά τη φωτιά και ψήνετε το ψαρονέφρι για 6-8 λεπτά. Αλατοπιπερώνετε και το...