Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Φτιάχνουμε το κέικ: Προθερμαίνουμε αρχικά το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με διάμετρο 20-22 εκ. Αφού τη βουτυρώσουμε την πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη.Βάζουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε ένα μπολ. Τοποθετούμε το μπολ πάνω από μια...