Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε το λουκάνικο από τη φλούδα του και το κόβουμε σε μέτριες ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το τηγανίζουμε για 2 λεπτά.
Το σβήνουμε με το μηλίτη και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και ψιλοκόβουμε από πάνω το μαϊντανό.
Τοποθετούμε στην άκρη του πιάτου τις φέτες ψωμί, τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις πασπαλίζουμε με πάπρικα.
Συνοδεύουμε με μπυρίτσα παγωμένη, ρακί, τσίπουρο ή κρασί.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.