Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε σε ροδέλες, τις στρώνουμε σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω το κρέας.Περιχύνουμε το φαγητό με το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 35 περίπου λεπτά.Στο μεταξύ καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε, τα κόβουμε...