Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά, πασπαλίστε με το αλεύρι και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2'-3'.Σβήστε με το μπράντι, ρίξτε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα να στεγνώσουν.Προσθέστε μετά την κρέμα...