Γεμιστά Ψωμάκια με Μανιτάρια και Γραβιέρα

Γεμιστά Ψωμάκια με Μανιτάρια και Γραβιέρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά, πασπαλίστε με το αλεύρι και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2'-3'.Σβήστε με το μπράντι, ρίξτε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα να στεγνώσουν.Προσθέστε μετά την κρέμα...