Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά, πασπαλίστε με το αλεύρι και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2'-3'.Σβήστε με το μπράντι, ρίξτε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα να στεγνώσουν.Προσθέστε μετά την κρέμα...