ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΝΣΕΤΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με γλυκοκολοκύθα και καπνιστή πανσέτα
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Κλεομένης Ζουρνατζής
Λίγος -αν το καλοσκεφτείς- ο κόπος για ένα τόσο νόστιμο και λαχταριστό πιάτο όπως το ριζότο με γλυκοκολοκύθα και καπνιστή πανσέτα
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ