Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ανακατεύουμε τα υλικά με πάγο και σουρώνουμε το μείγμα σε ποτήρι τύπου ολντ φάσιον με παγάκια.Ανακατεύουμε τα υλικά με πάγο και σουρώνουμε το μείγμα σε ποτήρι τύπου ολντ φάσιον με παγάκια.Απαιτούμενος χρόνος:5 λεπτά