Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε τηγάνι τηγανίζω τις γαρίδες για 3-4'.Τις βγάζω και στο ίδιο λάδι σοτάρω το σκόρδο, τον πελτέ και την πάπρικα. Ρίχνω το χυμό ντομάτα. Προσθέτω μισή φλιτζάνα νερό. Αφήνω να βράσει και δέσει η σάλτσα.Λίγο πριν το σβήσω βάζω τις γαρίδες και σιγοβραζω για 5'.Όταν είναι έτοιμο,...