Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Αφήνουμε το κρασί να πάρει μια βράση σε χαμηλή φωτιά.
Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κακάο με τη ζάχαρη και το αλάτι.
Προσθέτουμε 2 ή 3 κ.
σ γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε και το κρασί.
Φέρνουμε σε σημείο βρασμού, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα στα φλιτζάνια μας και σερβίρουμε.
Απολαύστε τη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.