Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Αφήνουμε το κρασί να πάρει μια βράση σε χαμηλή φωτιά.
Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κακάο με τη ζάχαρη και το αλάτι.
Προσθέτουμε 2 ή 3 κ.
σ γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε και το κρασί.
Φέρνουμε σε σημείο βρασμού, ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα στα φλιτζάνια μας και σερβίρουμε.
Απολαύστε τη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.