Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Βήμα 1ο: Σε ένα τηγάνι, σε υψηλή θερμοκρασία ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο. Όταν το βούτυρο λιώσει χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο μέτριο.Βήμα 2ο: Προσθέτουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι και σοτάρουμε για 2 λεπτά.Βήμα 3ο: Προσθέτουμε το λάχανο και...