Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C και βάζετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο σε γυάλινο μπολ. Λιώνετε με προσοχή τη σοκολάτα στα μικροκύματα (ρυθμίζετε το φούρνο στο 1 λεπτό, ανακατεύετε με σπάτουλα και συνεχίζετε ανάλογα, συνήθως μισό λεπτό ακόμα είναι αρκετό).Σε...