Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Τρυπάμε με ένα πιρούνι τις γλυκοπατάτες και τις βάζουμε σε ένα ταψίστον φούρνο να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 40 λεπτά. Αν οι γλυκοπατάτες μας είναι μεγάλες σε μέγεθος τότε τις ψήνουμε παραπάνω. Καθαρίζουμε και...