Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μια υπέροχη συνταγή σπιτικής μαρμελάδας για το πρωινό σας Στο multi προσθέτουμε τα ροδάκινα και τα πολτοποιούμε, μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια.Έπειτα σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα ροδάκινα, τη ζάχαρη και τον χυμό πορτοκαλιού.Τα αφήνουμε να πάρουν βράση σε δυνατή φωτιά και μετά...