Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Πριν αρχίσει να βράζει, την κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη σοκολάτα.Ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να διαλυθεί και να πάρουμε ένα βελούδινο, ομοιογενές μείγμα.Χτυπάμε με το μίξερ χειρός τη ζάχαρη με τα...