Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Παίρνετε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, ρίχνετε το λάδι και, μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το τριμμένο τζίντζερ. Τα σοτάρετε μέχρι να αφήσουν τα αρώματά τους.Ρίχνετε όλα τα λαχανικά ανακατεύοντας συνέχεια τουλάχιστον για 7-8 λεπτά. Ρίχνετε τρεις κουταλιές σούπας...