Σοταρισμένα λαχανικά με σάλτσα σόγιας

Σοταρισμένα λαχανικά με σάλτσα σόγιας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Παίρνετε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, ρίχνετε το λάδι και, μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το τριμμένο τζίντζερ. Τα σοτάρετε μέχρι να αφήσουν τα αρώματά τους.Ρίχνετε όλα τα λαχανικά ανακατεύοντας συνέχεια τουλάχιστον για 7-8 λεπτά. Ρίχνετε τρεις κουταλιές σούπας...