Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Κρέµα-µους µαύρης σοκολάτας: Βάζετε την ψιλοκοµµένη σοκολάτα σε ένα µπολ, ζεσταίνετε την κρέµα γάλακτος, µέχρι να αρχίσει να κάνει φουσκάλες και την περιχύνετε. Χτυπάτε το µίγµα µε το σύρµα µέχρι να γίνει λείο και να οµογενοποιηθεί. Προσθέτετε ένα – ένα τους κρόκους...