Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Υλικά για 8 μερίδες
1 φλ. (250 γρ.) σοκολάτα γάλακτος,
1 φλ. (250 γρ.) σοκολάτα υγείας,
1 φλ. (250 γρ.) βούτυρο,
1 φλ. (250γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
¾ φλ.), (250 γρ.) ζάχαρη,
5 αβγά.
ΕΚΤΕΛΕΣ Η
Λιώνετε τις σοκολάτες και το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων....