Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 175° C.Ανακατεύουμε καλά τους ξηρούς καρπούς με τη ζάχαρη, την κανέλα και το γαρίφαλο.Σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο.Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψάκι διαμέτρου 28-30 εκ. Στρώνουμε πατσαβουριαστά τα μισά φύλλα και αλείφουμε το καθένα χωριστά με...