Ραβιόλια με γέμιση αστακού και σάλτσα με μύδια και κάρι

Ραβιόλια με γέμιση αστακού και σάλτσα με μύδια και κάρι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Αν πάρετε ζωντανό αστακό, τον «κοιμίζετε» για 20 λεπτά στην κατάψυξη για να μουδιάσει. Ζεσταίνετε μπόλικο αλατισμένο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τον ρίχνετε με το κεφάλι πρώτα στην κατσαρόλα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα, αφήνετε να κοχλάσει ξανά το νερό και τον βγάζετε...